Glavni grad Podgorica

Obilježavanje Međunarodnog dana protiv zloupotrebe droga


Jun 18, 2018 


Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, zajedno sa partnerima Internacionalnom policijskom asocijacijom – IPA sekcija Crna Gora i NVO Preporod, a uz podršku Sekretarijata za sport Glavnog grada organizovaće niz aktivnosti sa ciljem podizanja nivoa svijesti o značajnom problemu koji droga predstavlja za društvo.
U srijedu 20. juna u 10h organizovaćemo podjelu promotivnog materijala ispred Doma omladine u Golubovcima i donirati sadnice koje će biti zasađene u krugu ove ustanove kao i u dvorištu vrtića “Zvjezdani vrt”.
Javna ustanova doniraće sadnice Gimnaziji “25 maj” u Tuzima. Na ovoj lokaciji u subotu 23. juna u 17h organizovaćemo podjelu promotivnog i edukativnog materijala.
Kao završnu aktivnost povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, 26. juna, na uglu Hercegovačke i Ulice slobode u Podgorici, u 20h, organizovaćemo performans pod nazivom “Budi slobodan – reci drogi NE!” Ovom prilikom članovi stručnog tima Javne ustanove biće dostupni da pruže informacije o ovoj problematici svim zainteresovanim građanima. Posebna ciljna grupa su mladi koje treba motivisati za zdrave stilove života.
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ove događaje i date podršku kontinuitetu rada naše ustanove.