Glavni grad Podgorica

Predstava studentskog teatra iz Podgorice “Desert flower” odigrana u JU “Kakaricka gora”

U dogovoru sa Markom Čađenovićem, V.D direktorom JU  za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica, Studentski teatar iz Podgorice izveo je svoju predstavu “Desert flower” u kino sali Javne ustanove, sa početkom u 19 časova.

Izvođenje predstave po tekstu i režiji dr Dragana Koprivice u sklopu je procesa zdravog provođenja slobodnog vremena klijenata i klijentkinja i podsticaj za ukazivanje na značaj  kulturnih sadržaja.

Uz temu o sporovima među akterima drame o sasvim nebitnim životnim detaljima, “Desert flower” ima direktnu crtu neposrednosti, uz komične scene i humoristički obojene replike.

Prije početka predstave klijentima i klijentkinjama su se obratili dr Dragan Koprivica ispred Studentskog teatra i članica stručnog tima Javne ustanove psihološkinja Dijana Milošević. 

Glavnu ulogu majke igra izuzetno talentovana dr Marija Đuranović, a u ostalim ulogama su se pojavili Nađa Labudović, Ljiljana Grbović, Darko Bulić, Hristina Knežević, Sanja Veličković Radonjić, Katica Bulić, kao i mladi talenti, djeca, Kristina Babić i Emir Tičić. 

Na ovogodišnjem Festivalu dramskih amatera u Bijelom Polju Koprivica je za “Desert flower” dobio nagradu za najbolje dramsko djelo.

ReplyForward